Betaalmogelijkheden

iDEAL betaling.

Wat is iDEAL?
Betalen met iDEAL is betalen met internetbankieren bij een van de deelnemende banken. Wanneer u bij een webwinkel het logo van iDEAL aantreft dan kunt u daar met iDEAL betalen.
In een paar stappen is de betaling gedaan:
 1. U kiest iDEAL als betaalmethode.
 1. U selecteert uw bank.
 1. U komt direct in het internetbankieren van uw bank en logt in op de voor u bekende manier.
 1. De gegevens van uw betaling zijn al ingevuld en u keurt de betaling goed.
 1. Uw bank toont direct een bevestiging van de betaling.
 1. U keert terug naar de webwinkel; bestelling en betaling geslaagd!
 • Klarna Pay Later 
Je vult je naam, adres, woonplaats, e-mailadres en andere gegevens in die je altijd bij de hand hebt en je betaalt wanneer het jou goed uitkomt tijdens de betaaltermijn van 30 dagen. Achteraf betalen met Klarna is veilig en eenvoudig.
 • KBC/CBC-Betaalknop
De KBC/CBC bank behoort tot één van de grootste banken van België. Met de KBC-betaalknop bieden zij een online betaalmethode waarmee je jouw Belgische klanten kunt laten betalen via hun eigen bankrekening, ook via mobiel. De betaling verloopt real-time, oftewel direct, via de eigen onlinebankingomgeving van de klant.
 • Belfius Direct Net
De bank voorziet in een eigen betaaloplossing voor haar klanten. Belfius klanten kunnen op deze manier in hun vertrouwde bankomgeving realtime betalingen verrichten. De informatie zoals begunstigde, bedrag en omschrijving worden vooraf opgegeven wat de kans op mislukte transacties elimineert.
 • MisterCash
Hoe verloopt de betaling? Betalen met Bancontact/Mister Cash is heel eenvoudig en snel. Uw aankopen zijn in een paar seconden betaald. U klikt op het Bancontact/Mister Cash logo in de lijst van betaalmiddelen.
 • Sofort Banking
SOFORT Banking is een betaalmethode die beschikbaar is in 8 Europese landen en is zeer populair in Duitsland. SOFORT is gebaseerd op het principe van een overboeking. In tegenstelling tot een normale overboeking hoeft de klant de betaling alleen te verifiëren, net als bij iDEAL bijvoorbeeld. Gegevens als het bedrag, de omschrijving en de begunstigde staan al ingevuld. Voordeel hiervan is dat hier dus geen menselijke fout gemaakt kan worden. SOFORT voert de betaling vervolgens uit. De betaalmethode is eenvoudig en snel.
Wat doet Bancontact?
Bancontact zorgt al sinds 1989 voor een vlot betalingsverkeer en is de Belgische marktleider in elektronische betalingen. Onze activiteiten draaien om het leveren van twee diensten:
De infrastructuur
Bancontact bepaalt hoe het geld van de rekening van een betaler wordt verplaatst naar de rekening van een ontvanger. Voor een kaarthouder gebeurt de praktische uitvoering hiervan via de bank die zijn kaart heeft uitgegeven (de issuer), voor een handelaar via de leverancier van zijn betaalterminal of online betaaloplossing en de acquirer.
Dit gebeurt in 3 stappen:
 • de verificatie, wanneer de klant zijn pincode invoert, wordt gecontroleerd of het saldo op de rekening van de kaarthouder toereikend is.
 • de berekening, of de uitwisseling van financiële informatie tussen issuer en acquirer.
 • en de verwerking van de effectieve betaling
 Klarna Pay Now:

Betaal nu is een flexibele betaalmethode waarbij klanten kunnen kiezen uit een online bank overschrijving of een machtiging.

Klarna Slice it:

Met Klarna Slice-it kun je je aankoop in 3 delen betalen. Je aankoopbedrag wordt opgesplitst in 3 gelijke delen en betaalt bij de aankoop, na 30 dagen en na 60 dagen via een betaallink. Je betaalt geen rente, zolang je elke keer op tijd betaalt.

Veilig online betalen

Deze webshop is SSL beveiligd.

Lage verzendkosten

Slechts €3,95 incl. btw.

Track & Trace code

Bij elke bestelling een track & trace code.

Originele parfums

Alle topmerken beschikbaar.

Gratis Sample

Bij elke bestelling!